Rendkívüli tájékoztató

Rendkívüli tájékoztató

 

Személyes ügyintézés szünetel

2020.03.20-án kiadott tájékoztató

 

Kedves Ügyfeleink!

A kialakult járványhelyzetre való tekintettel ügyfeleink és kollégáink biztonsága érdekében a holnapi naptól, 2020.03.24-től határozatlan időre  a személyes ügyintézés szünetel.

Kollégáink hétfőtől-péntekig 08.00-12.00 óra között állnak rendelkezésre az alábbi elérhetőségeken:

adriaholiday@adriaholiday.hu

korutazas@adriaholiday.hu

anglia@adriaholiday.hu

Telefonszámunk: +36 46 508 688

 

Igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni kérdéseikre/kéréseikre, azonban jelentősen megnövekedett a beérkező telefonok és e-mailek száma, így kérjük szíves türelmüket. Mindenkinek válaszolunk, az esetleges várakozásért szíves elnézésüket kérjük.

Mint ahogy az elmúlt 17 évben is bízhattak bennünk ügyfeleink, célunk, hogy az elkövetkező években is részesei legyünk utazásuk megszervezésének.

Bízva a helyzet mielőbbi javulásában, megköszönjük megértésüket és türelmüket az Adria Holiday utazási iroda minden dolgozójának nevében.

Ui: Kérjük, ha lehetőségük van rá „Maradjanak otthon” saját maguk, családtagjaik és barátaik egészségének védelmében!

 

Koronavírus

2020.03.14-én kiadott tájékoztató


Kedves Utasaink! 

Napjaink egyik legnagyobb kihívásával állunk szemben mindannyian. Sajnos az új korona vírus, a Covid-19 folyamatosan terjed nem csak hazánkban, hanem külföldön is egyaránt, így az egész világ ennek a megoldásán dolgozik. A jelenlegi helyzet mindenki számára nehéz időszak.

Az Adria Holiday Utazási Iroda már több, mint 17 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az utazásszervezésben, melyet annak köszönhetünk, hogy utasainkkal mindig igyekeztünk nyíltan, őszintén kommunikálni, az egyedi kéréseket teljesíteni, amitől igazán különlegessé válhat utazása. Ezen a továbbiakban sem szeretnénk változtatni.

Már több hete maximális gőzerővel azon dolgozunk, hogy az Önök igényeihez mérten mindenkinek megoldást találjunk. Ez közel sem egy könnyű feladat, mivel most minden egyes partnerünket, legyen az, szállás, idegenvezető, autóbusz, belépőjegy foglalás, vissza kell mondanunk és a későbbi dátumokra halasztott utazások esetében ezeket az átfoglalásokat újból el kell indítanunk partnereink felé, mindezt sürgető telefonok, e-mailek között. Szerencsére nagyon jó, dinamikus csapattal rendelkezünk, akik lelkiismeretesen végzik munkájukat, minden tőlük telhetőt megtesznek a lehető leggyorsabb ügyintézés érdekében.

Kérjük Önöket, kedves Utasainkat, hogy az elkövetkező időszakban legyenek türelmesek kérelmeik intézése során. Egyetlen kérést sem hagyunk figyelmen kívül, törekszünk minél hamarabb a megfelelő választ megadni kérdéseikre.

Bízunk benne, hogy ez az átmenetileg kialakult helyzet hamarosan rendeződni fog, világszintű összefogással pedig megfékezzük a vírus terjedését.

Türelmüket és támogató együttműködésüket előre is megköszönve,

Köszönettel:

Adria Holiday Utazási Iroda