Lignano

Apartmanok

Keresés

Alba és Alessandra Villa (626) Lignano

illa Alba type D-7**** - Villa Alessandra type E-9***

Két családi ház Lignano Pineta csendes zöld övezetében, nagy zárt magán kerttel övezve.  Mindegy ház mosogatógéppel, mikrohullámú sütővel, mosógéppel, széffel, légkondicionálóval felszerelt.Két foglalt parkolóhelyet biztosítanak a vendégeknek. 

Fürdőszoba zuhanyzóval Légkondicionáló Külső parkolóhely Széf Mikrohullámúsütő Satellit tv Kávéfőzőgép Kert Barbecue Mosoda

Alisei Apartman (662) Lignano Pineta

A 8-szintes épületben található Lignano Pineta, mintegy 400 m-re a strandtól, közvetlenül a "Parco Hemingway" fitness útjával és játszótérrel. Felvonók, uszoda és nyilvános parkoló-helyek állnak korlátozottan rendelkezésre. Minden apartman berendezése egyszerű módon történt, erkélyes apartmanok, televízió.

Fürdőszoba zuhanyzóval Lift Széf Mikrohullámúsütő Szabadtéri medence Strandszervíz Kávéfőzőgép Tv

Althea Rezidencia (506) Lignano

Kényelmes turisztikai központ 5 szinten LIGNANO RIVIERA részén, 550 méterre a tengertől, 2500 méterre a központtól, gondnokkal, lifttel, közel a Marina kikötőhöz. Medence, parkoló, TV.

Fürdőszoba zuhanyzóval Légkondicionáló Lift Szabadtéri medence Strandszervíz Kávéfőzőgép Tv

Azalea Villaggio (682) Lignano

Három, két lakásos villa kb 600 m-re a tengertől LIGNANO PINETA részén. Zöld övezetben, nyugodt környezetben. Zárt kerttel, lehetőség kerti zuhanyra, parkolóhely. Kertre nyíló terasz. Boltok közelében. Komfortosan berendezett apartmanok, tv-vel, mikrohullámusütővel.

Strandszervíz:1 napernyõ, 1 nyugágy, 1 napozószék.
KÖZÖS MOSODA

Fürdőszoba zuhanyzóval Légkondicionáló Külső parkolóhely Mikrohullámúsütő Satellit tv Strandszervíz Kávéfőzőgép Kert Mosoda

A feltüntetett árak apartman/éj értendőek.

Az apartmanok díja Forintban és Euro-ban is fizethető (Forintban a megrendelés napján érvényes valuta eladási árfolyamon). A bankszámlaszámokat  megtalálja itt

Az ár tartalmazza a strandszervíz díját (1 napernyő + 1 napozóágy + 1 napozószék), áram, hideg-meleg víz, gáz, illetve ahol van fűtés/légkondicionálás árát

Az apartmanok 2021.07.10 - 09.04 között minimum 7 éjszakára foglalhatók szombati turnusváltással.

A fennmaradó időszakban, minimum 5 napos tartózkodási idővel, a hét bármely napjától szabad érkezési és távozási nappal is lefoglalhatóak az apartmanok.
Helyszínen 100 Euro kaució fizetendő, melyet távozáskor a vendég visszakap, amennyiben tiszta, rendezett állapotban adja át az apartmant.

Az apartmanok kulcsát a részvételi jegyen feltüntetett olasz partnerirodánkban vehetik át, az érkezés napján 17.00-20.00 óra között.

Késés vagy halasztott érkezés esetén az utasnak kötelessége értesíteni a részvételi jegyen feltüntetett irodát. Késés esetén a bérbevett apartman másnap reggel 10 óráig vehető át, ezután az olasz irodának jogában áll kiadni a bérleményt.

Az apartmanokat az elutazás napján 09.00 óráig kell elhagyni. Távozáskor a lakást tisztán kell elhagyni, a hulladékokat el kell vinni, a hűtőszekrényt ki kell üríteni, az edényeket elmosogatva és a főzősarkot gondosan kitakarítva kell átadni. Amennyiben ez nem történik meg, az utast a helyszínen fizetési kötelezettség terheli 40-50 €/apartman (típustól függően), mely a kaucióból kerül levonásra.