szechenyi-2020

Rólunk írták

Rólunk írták

JÉGKATEDRÁLIS A TÁTRÁBAN, KASSAI KALANDOKKAL 2023.01.28.

Tisztelt Utazási Iroda! 

Köszönetünket szeretnénk kifejezni a január 28.-i tátrai utaztatás szervező és lebonyolító munkájában résztvevőknek! 

Az utazás biztonságos, jól szervezett volt, köszönhetően a buszsofőrünknek Imrének, és idegenvezetőnknek Ildikónak! 

A Jégkatedrális, az időjárás csodás volt. Havas élményekben nem volt hiány. 

Kassa ismét szeles, de szép arcát mutatta. 

Várjuk a következő lehetőséget. 

Köszönettel:

K.E. és 10 fős csapata

Élmény tutajozás a Dunajecen 2022.08.20.

A busz, az idegenvezető Ildikó, a sofőr mindannyian hozzájárultak a komfortos utazásunkhoz.

Ildikó határozott volt, tájékozott, segítőkész (hálából küldenék neki 2 mellékelt fényképet

Élmény tutajozás a Dunajecen 2022.08.20.

Kedves Bettina!

Nagyon jól éreztük magunkat,a pilótánk kedves,segítőkész profi sofőr volt.Az idegenvezetőnk is nagyon felkészült ,figyelmes,segítőkész és kedves volt.

Egy nagy élmény volt számunkra!

Köszönjük!

Üdvözlettel:

N. Zs.

Advent Bécsben 2019.12.14.

Kedves Bettina !
 
Remek volt az utazás. Mindig kellemes volt a buszban a hőmérséklet, kényelmes  volt és tiszta, a sofőrök udvariasak  voltak, minden kérdésre készségesen válaszoltak. Nagy élmény volt számunkra az idegenvezetés. Megérkezésünk előtt már sok érdekességet hallhattunk tőle a buszon, ami  szórakoztató volt. A helyszínen további információkat tudhattunk meg a látványosságokról. Kifejezetten élmény volt a fiatalember tájékozottsága, amit könnyed, közérthető stílusban adott elő. Ráadásul az egyénileg felkereshető adventi vásárokról és egyéb látnivalókról megfelelően tájékozódhattunk tőle, így könnyen visszataláltunk.  Összességében azt mondhatom, mindennel elégedettek voltunk, örülünk, hogy részt vettünk ezen az utazáson. 
 
Üdvözlettel:
  Sz. M.

Advent Zakopaneban 2019.12.14.-12.15.

Tisztelt utazási iroda! 

Nekem is szándékomban állt jelezni és köszönetet mondani! 
Rengeteg emlékkel gazdagodtunk! 
Szeretném kiemelni Zsolt idegenvezető készségét, tudását köszönöm neki minden odaadását! Remek volt. 
Másrészt József sofőrünk nagy profizmussal, biztonságosan, figyelmesen szállított minket! 
Nagyon elégedettek vagyunk! Remek volt a szállás, a program és még sorolhatnám! 
Egyszóval köszönet az utazási irodának! 

Tisztelettel :Z. I.
Békés Boldog Karácsonyt kívánunk! 

Advent Zakopaneban 2019.12.21.

Kedves Bettina!

 
Nagyon szépen köszönjük, jól éreztük magunkat az utazás során. Minden a legnagyobb rendben volt. A buszvezetők és az idegenvezető is nagyon kedves és segítőkész volt.  Szeretnénk még igénybe venni az iroda által kínált utazásokat.
Köszönjük szépen! 
 
P. Gy., N. I.

Advent Zakopaneban 2019.12.21.

Kedves Bettina!

Köszönöm az érdeklődést, minden rendben volt, nagyon jól éreztük magunkat az utazás alatt. Legközelebb is szívesen választjuk ezt az utazási irodát.
 
Viszont kívánok boldog karácsonyt, kellemes ünnepeket!
 
Üdvözlettel: U. M.

Napfényes Itália 2019.09.27.-09.30.

Kedves Zita!

Egy felejthetetlen utazáson vettünk részt. Első sorban említést érdemel az autóbusz vezetőinek udvariassága, és legfőképpen kulturált kinézetük, amely emelte az utazás szintjét, valamint vezetési stílusuk biztonságot nyújtott a csoport számára. Még egyszer nagyon köszönjük nekik.

Judit személyében egy magas szintű történelmi tudást ismerhettünk meg. Nagyon rugalmas, kedves és segítőkész embert ismertünk meg benne. A csoport szerette. Nagyon jól érezte magát mindenki. A szállás elfogadható volt, az olasz kollégák hibátlanul átvették az apartmanokat, mindig időben indultunk, mindenki alkalmazkodott. Ennek a csodálatos utazásunknak az lett a vége, hogy fájó szívvel hagytuk el Olaszországot és jövőre mindenképpen szeretnénk Judit kíséretével a Garda tó kincseit is megismerni.

Kedves Zita, köszönöm a segítségét ehhez a csodálatos úthoz. A fakultatív program keretében előállt Padova városnézés egy-két embernek volt egy kis nemtettszésük, talán az én hibám volt, hogy a fakultatív kifejezést én programon kívüli kifejezésnek tudtam be, de mivel a program része volt egy kis kellemetlenségem adódott belőle. De Judit ott volt és mentette a menthetőt egy Garda tói motorcsonakázással, ami szintén felejthetetlen volt.

Zita kedves majd ha lesz egy kis ideje, Judit mondta, hogy Preschia városában van apartmanjuk. Holiday mobil home. Ennek a szálláshelynek esetleg a honlapját elküldené nekünk, lassan összeállítanánk a jövő évre tervezett programot. Segítségét előre is köszönöm, üdvözettel: Marianna

Napfényes Itália, Bibione 2019.07.08.-07.12.

Kedves Zita!

Nagyon köszönjük a szervezést! Judit nagyon kedves volt velünk, minden rendben volt. A gyerekek reakciójából ítélve jövőre is benevezünk egy hasonló útra.

Köszönettel:

Zsuzsa (Anita nevében is)

Napfényes Itália, Bibione 2019.05.22.-05.25.

Kedves Zita!

Szeretnék köszönetet mondani irodájuk minden dolgozójának, és egyben elismerésemet fejezem ki ! 

Különösen nagy nagy hála és köszönet idegenvezetőjük, P. Judit munkájáért!!!! Lenyűgöző személyiségével, hihetetlen széles skálájú,fantasztikusan alapos felkészültségével gazdagította,tette emlékezetessé  utunkat. Azt gondolom,büszkék lehetnek rá, igazán sokat kaptunk tőle! Köszönjük szépen diákjaink,felnőtt utasaink,és jó magam nevében!

Munkájukhoz további sok sikert, minden jót kívánok!

Üdvözlettel:

K.-né Sz. I.