Svájc, az Alpok kincse

Mainau virágsziget-Rajna vízesés-Luzern-Pilatus-hegy-Zürich

Időpont Utazás Ellátás Elhelyezés Alapár Foglalás
2024.09.18. - 22.
Önellátás
Információ

a szálláshelyen étterem és élelmiszerbolt rendelkezésre áll

Holiday Home
Információ

4 fős holiday home: 2 db 2 ágyas háló, nappali felszerelt konyhával, fürdőszoba

148.900,-Ft/fő-től
BETELT
Információ

Foglalás
Információ

Sajnáljuk, de nincs több szabad hely erre az időpontra!

Egyedi időpont min. 20 fő foglalás esetén
Ajánlatkérés
Svájc, az Alpok kincse
Foglalás

Amennyiben foglaláskor nem adja meg kupon kódját, visszamenőleg a kedvezményt nem áll módunkban érvényesíteni.

Ajánlott utasbiztosítás

540 Ft/fő/nap

Az utazás díjának 2,7%-a:

0 Ft
Indulás előtt kb. 1 héttel írásos értesítőt (levél vagy e-mail) küldünk az indulással kapcsolatos információkról telefonszámokkal.


A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező!

Lefoglalom

1. Amennyiben foglalni szeretne, kérjük, töltse ki a fenti űrlapot és kattintson a foglalás gombra. Amennyiben csak érdeklődni szeretne, a kapcsolatok lapon feltüntetett elérhetőségek bármelyikén megtehetei.

2. Miután megkaptuk a foglalási adatokat, kollégáink elkészítik szerződését és számláját/előlegszámláját, melyet e-mailben küldünk el Önnek. Ezzel létrejön az utazási szerződés, melynek értelmében ezen módosítani csak az Utazási feltételekben leírtak szerint lehet.

3. A szerződést és számlát aláírva küldje vissza hozzánk akár e-mailben az adriaholiday@adriaholiday.hu címre, akár faxon a 06 46 508 689-es számra, vagy postai úton az Adria Holiday Utazási Iroda Kft, 3530 Miskolc, Városház tér 22 címre.

4. Kérjük, hogy az előlegszámla/ számla összegét az OTP Banknál vezetett 11734004-20467221-00000000 számú bankszámlára átutalással egyenlítse ki, vagy bármely OTP Bank fiókjában készpénzben is befizetheti.

5. Egyéni szállásfoglalások esetén az előlegszámla/ számla összegét 24 órán belül kérjük kiegyenlíteni, autóbuszos utazás esetén 48 órán belül.

6. Az utazáshoz szükséges részvételi jegyet néhány nappal indulás előtt küldjük el Önnek, melyben az utazáshoz szükséges minden információt megtalál.

7. További kérdéseit az adriaholiday@adriaholiday.hu e-mail címen felteheti.