Pihenés a Naposparton, Bulgária legnépszerűbb nyaralóhelyén

Időpont Utazás Ellátás Elhelyezés Alapár Foglalás
2024.07.31. - 2024.08.07.
reggeli
Információ

vacsora igényelhető

Hotel***
Információ

2 ágyas

189.800,-Ft/fő-től
Információ

Foglalás
Egyedi időpont min. 20 fő foglalás esetén
Ajánlatkérés
Pihenés a Naposparton, Bulgária legnépszerűbb nyaralóhelyén
Foglalás

Amennyiben foglaláskor nem adja meg kupon kódját, visszamenőleg a kedvezményt nem áll módunkban érvényesíteni.

Ajánlott utasbiztosítás

540 Ft/fő/nap

Az utazás díjának 2,7%-a:

0 Ft
Indulás előtt kb. 1 héttel írásos értesítőt (levél vagy e-mail) küldünk az indulással kapcsolatos információkról telefonszámokkal.


A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező!

Lefoglalom

1. Amennyiben foglalni szeretne, kérjük, töltse ki a fenti űrlapot és kattintson a foglalás gombra. Amennyiben csak érdeklődni szeretne, a kapcsolatok lapon feltüntetett elérhetőségek bármelyikén megtehetei.

2. Miután megkaptuk a foglalási adatokat, kollégáink elkészítik szerződését és számláját/előlegszámláját, melyet e-mailben küldünk el Önnek. Ezzel létrejön az utazási szerződés, melynek értelmében ezen módosítani csak az Utazási feltételekben leírtak szerint lehet.

3. A szerződést és számlát aláírva küldje vissza hozzánk akár e-mailben az adriaholiday@adriaholiday.hu címre, akár faxon a 06 46 508 689-es számra, vagy postai úton az Adria Holiday Utazási Iroda Kft, 3530 Miskolc, Városház tér 22 címre.

4. Kérjük, hogy az előlegszámla/ számla összegét az OTP Banknál vezetett 11734004-20467221-00000000 számú bankszámlára átutalással egyenlítse ki, vagy bármely OTP Bank fiókjában készpénzben is befizetheti.

5. Egyéni szállásfoglalások esetén az előlegszámla/ számla összegét 24 órán belül kérjük kiegyenlíteni, autóbuszos utazás esetén 48 órán belül.

6. Az utazáshoz szükséges részvételi jegyet néhány nappal indulás előtt küldjük el Önnek, melyben az utazáshoz szükséges minden információt megtalál.

7. További kérdéseit az adriaholiday@adriaholiday.hu e-mail címen felteheti.

Fontos tudnivalók:

Beutazási feltételek:

Bulgáriába útlevéllel, vagy személyi igazolvánnyal lehet belépni. Az útlevélnek még 90 napig érvényesnek kell lennie a Bulgáriából történő kiutazás után. A személyi igazolvány elvárt érvényessége az utazás utolsó napjáig.

Törökországba kizárólag útlevéllel lehet belépni, aminek még legalább 180 napig kell érvényesnek lennie az országba történő beutazást követően.

Vízum: 

Turista célú beutazás esetén: vízum beszerzése nem szükséges sem Bulgáriába, sem Törökországba.

 

Pénzváltás:

Bulgária hivatalos pénze a leva, 1 Euro kb. 2 Leva. Érdemes bankokban váltani, a magán pénzváltók sokkal rosszabb árfolyamon válthatnak.