Adventi varázslat Prágában és Brnoban

Prága

Időpont Utazás Ellátás Elhelyezés Alapár Foglalás
2023.12.16.-17.
reggeli
Hotel***
54.900,-Ft/fő-től
Foglalás
Egyedi időpont min. 20 fő foglalás esetén
Ajánlatkérés

Foglalás - Adventi varázslat Prágában és BrnobanAjánlott utasbiztosítások (Amennyiben nem kéri valamelyik biztosítást az alábbiak közül, kérjük vegye ki a pipát!)

530 Ft/fő/nap

Az utazás díjának 2,5%-a:

0 Ft

Az utazás díjának 4,5%-a:

0 Ft

500 Ft/fő/nap

Az utazás díjának 2,5%-a:

0 Ft
Indulás előtt kb. 1 héttel írásos értesítőt (levél vagy e-mail) küldünk az indulással kapcsolatos információkról telefonszámokkal.


A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező!

Lefoglalom

1. Amennyiben foglalni szeretne, kérjük, töltse ki a fenti űrlapot és kattintson a foglalás gombra. Amennyiben csak érdeklődni szeretne, a kapcsolatok lapon feltüntetett elérhetőségek bármelyikén megtehetei.

2. Miután megkaptuk a foglalási adatokat, kollégáink elkészítik szerződését és számláját/előlegszámláját, melyet e-mailben küldünk el Önnek. Ezzel létrejön az utazási szerződés, melynek értelmében ezen módosítani csak az Utazási feltételekben leírtak szerint lehet.

3. A szerződést és számlát aláírva küldje vissza hozzánk akár e-mailben az adriaholiday@adriaholiday.hu címre, akár faxon a 06 46 508 689-es számra, vagy postai úton az Adria Holiday Utazási Iroda Kft, 3530 Miskolc, Városház tér 22 címre.

4. Kérjük, hogy az előlegszámla/ számla összegét az OTP Banknál vezetett 11734004-20467221-00000000 számú bankszámlára átutalással egyenlítse ki, vagy bármely OTP Bank fiókjában készpénzben is befizetheti.

5. Egyéni szállásfoglalások esetén az előlegszámla/ számla összegét 24 órán belül kérjük kiegyenlíteni, autóbuszos utazás esetén 48 órán belül.

6. Az utazáshoz szükséges részvételi jegyet néhány nappal indulás előtt küldjük el Önnek, melyben az utazáshoz szükséges minden információt megtalál.

7. További kérdéseit az adriaholiday@adriaholiday.hu e-mail címen felteheti.

Advent Prága - Prága utazás

Vár Rád a száztornyú arany város, Prága! 
Advent Prágában!

Advent Prágában - Adventi vásár Prágában 

Prága egy örökzöld, meseszép város, mely télen-nyáron várja vendégeit. Advent időszakában a karácsonyi fényekbe öltözött városba Európa minden szegletéből járnak ide a turisták. Nincs olyan utca, ahol ne lenne karácsonyi dísz vagy világítás, a csehek igazán kitesznek magukért. A helyeik nagyon kedvesek, az árak barátságosak, a programlehetőségek palettája rendkívül nagy: karácsonyi vásárok, kézműves portékák, cseh specialitások, sörkorcsolyák, forralt bor, rumpuncs, mutatványosok előadása, fajátékok, bábok, cseh kristály, mindez ünnepi hangulattal fűszerezve;

és még a látnivalókról nem is beszéltünk…

Néhány látnivaló Prágában advent idején – Utazás Prágába

- Károly-híd
- Vencel-tér
- Arany utcácska
- Óváros tér
- Loreto
- Hradzsin
- Szent György bazilika
- Királyi Palota
- Szent Vitus székesegyház

 

Advent Prága felszállási helyek

Advent Prága buszos utazás csatalkozási helyei: Miskolcról,  Mezőkövesdről, Szolnokról, Ceglédről, Tatabányáról, Győrből, Mosonmagyaróvárról, Budapestről és az M1, M3 vonalán.

Segítségre
van szüksége?

+36/46 508 688 Nyitva tartás:
Hétfő-Pétek: 08:00 - 16:00
Szombat-Vasárnap: Zárva