Határtalanul pályázat!

Határtalanul pályázat!

Még nem késő pályázni a magyarországi általános és középiskolás diákok számára, hogy állami támogatással utazhassanak el a határon túli magyar területekre. A pályázatok elbírálásánál számít a beadási időpont így célszerű mihamarabb pályázni azoknak, akik a programban részt kívánnak venni.


Az idei pályázati feltételek alapján:

A Határtalanul pályázat kiírása szerint az idén 6. a megvalósítás során 7. osztályos diákok, szakképző iskolák és gimnáziumok tanulói, kísérő tanárjai utazhatnak ingyenesen a környező országok magyarlakta vidékeire.

Speciális pályázat a Kárpátaljai Szolidaritási Program, amelynek révén ezentúl a tantestületek illetve önkormányzatok is ingyenesen utazhatnak.

Az idei kiírás alapján nem kell önrész, a külföldi kirándulások tényleg ingyenesek. Sőt, legfeljebb 3 kísérőtanárnak napi 15.000 Ft munkadíjat biztosít a pályázat. Továbbá, ezentúl az étkezést is finanszírozza a Határtalanul Program. A pályázat elkészítése, az utazás és az ellátás az iskoláknak és a diákjaiknak tehát semmibe sem kerül!

Részletek: http://www.emet.gov.hu/felhivasok/hatartalanul__program/?main_menu[main_menu][item]=34&menueditbox[Menu]=main_menu

 

Utazási irodánk segít az utazások lebonyolításában!


Miért érdemes velünk utazni Erdélybe, Délvidékre, Felvidékre, vagy Kárpátaljára?

- Irodánk a „Határtalanul program” keretében számos iskola kárpát-medencei utazását bonyolította le sikeresen.

- Programjainkat a résztvevők érdeklődésének, életkorának és a pályázati feltételeknek megfelelően készítjük el.

- Külföldi utazást csak bejegyzett utazási iroda szervezhet, így iskolájuk utazása minden jogszabályi követelménynek megfelel.

- Egészen kis létszámú iskolai csoportokkal is foglalkozunk. Részükre megpróbálunk másik, kis létszámú társiskolát találni az utazáshoz, hiszen 25 fő alatti csoportok részére ez az egyetlen megoldás arra, hogy ingyenes maradhasson a kirándulás.

 

Amit biztosítani tudunk:

• Magas színvonalon megszervezzük az utazást.

• Biztosan elszámolható számlát állítunk ki.

• Csoportjainkat magyar nyelvű, tapasztalt idegenvezető kíséri.

• További grátisz helyek a pedagógusoknak (10 fizető fő után 1 fő grátisz)!

 

Utazási ajánlatainkat, az alábbi linken is elérhetőek:

Amennyiben szívesen használnák ki a támogatott utazási lehetőséget, kérjük, mielőbb jelentkezzenek irodánknál.

Reméljük ajánlatunk elnyeri tetszését és hamarosan utasaink között üdvözölhetjük.