A legjobb síparadicsomok Európában kedvező áron

img

A jó hír az, hogy nem is kell messzire utaznunk, hogy a legjobb síterepeket kipróbálhassuk.

Söll, Ausztria
Tirolban egy meseszép kis hely. Érdekessége még a falunak, hogy 4 pékség is található itt, népszerűek az itteni édességek, érdemes betérni az egyikbe és kipróbálni valamelyik finomságot egy kiadós síelés után.

Livigno, Olaszország
Rendkívül jó sí parkkal rendelkezik a városka. Nagy előnye, nemcsak a profik, hanem a kezdők, középhaladók részére is szántak sípályákat, így mindenki megtalálja a kedvére való szórakozást. Amit meg kell említeni még, hogy a város vámmentes övezet, aki szeret vásárolni, annak a síelés nyújtotta élmény mellett Kánaán lesz ez a hely.

Kranjska Gora, Szlovénia
A Vitranc nevű sí világkupa helyszíne és a sízők kedvenc terepe. Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt van síoktatás, különböző pályák, libegők, síliftek. Igazi osztrák hangulatot idéznek az itteni házikók. Ami külön említést érdemel, a házakból kilépve azonnal felcsatolhatjuk síleceinket, majd egészen délutánig vagy estig a sítároló ajtajáig csúszhatunk vele. Ez köszönhető az itteni szállások kialakításának.

Bőven el lehet tölteni akár több hetet is ezeken a területeken élvezve az adott ország látnivalóit, vendégszeretetét a síelés mellett.

                                   

Kategóriák

Segítségre
van szüksége?

+36/46 508 688 Nyitva tartás:
Hétfő-Pétek: 08:00 - 16:00
Szombat-Vasárnap: Zárva