Keresés

JEZERO - Plitvička Jezera

A Hotel Jezero a Plitvicei-tavak Nemzeti Park szívében található csak 300 méterre a Kozjak-tótól, amely a legnagyobb tó. A szálloda 229 szállást kínál, többek között 7 lakosztályt, 7 részleges lakosztályt és 5 mozgássérültek számára kialakított szobát. Szomszédos szobák családi szobaként összenyithatók. A szállodában éjszakai klub és táncos bár található, valamint a szálloda étterme gazdag kulináris ajánlattal várja vendégeit. A gyermekek szórakozhatnak a játszószobában. 

Lift Mosoda New! Internet Wireless étterem

Szárazföld/Kontinentális Horvátország

 

Plitvice

Plitvicei-tórendszer Európa egyik legszebb természeti csodája - kristálytiszta vizű tavak, vízesések, zúgók, források, erdők káprázatos együttese. Minden korosztály számára remek program lehet a Világörökség részét képező nemzeti parkban való barangolás. A gyalogösvényen kívül kisvonattal és kishajóval is körbejárható a tórendszer.

Zágráb

Horvátország fővárosa Zágráb, az ország észak-nyugati részén helyezkedik el. A város két részre osztható: alsóváros és felsőváros. Míg az alsóvárosban hatalmas terekkel, szecessziós hangulatú épületekkel találkozhatunk, addig a felsővárosban a középkori megjelenés a domináns. Legfőbb látnivalói a Szent Márk templom, a Mária Mennybemenetele Székesegyház, a Nemzeti Színház, a Főtér, valamint az Óváros.

A Zrinjevac park egy gyönyörű romantikus tér, virágágyásokkal, filagóriával – ahol gyakorta élőzenével szórakoztatják az arra járókat -, melyet szebbnél szebb paloták zárnak körül. A park nevét Zrínyi Miklósról kapta, és a Zágrábi Adventi vásárt is itt rendezik meg a téli időszakban.