Holiday home STRAŠKO - Novalja - (H1425)

Foglalás

STRAŠKO - Novalja

Pag - sziget,Horvátország

Cím: Trg Loža 1, Novalja, Croatia - Novalja

Távolság a központtól: 1000m
Távolság a tengerparttól (m): 100m
Strand leírása: Kavicsos, Sziklás
Kis méretű háziállat bevihető Szabadtéri medence New! Internet Wireless Animáció

Időpontok

Típus Max.

Apartman típus információk

Mobile home 4 pax Adria (32M2): 4 személyes kempingház Adria (32M2), Házikedvenc, Klíma (hűtés), Műholdas TV, Hűtőszekrény, Mikrohullámú sütő, Hálószobák: 2, Fürdőszobák: 2, Elektromos tűzhely, Mikrohullámú sütő, Hűtőszekrény, Kávéfőző, Terasz, Ülőgarnitúra

Mobile home 4 pax Gold Plus (32M2): 4 személyes kempingház Gold Plus (32M2), Házikedvenc, Klíma (hűtés), Műholdas TV, Hálószobák: 2, Elektromos tűzhely, Mikrohullámú sütő, Hűtőszekrény, Kávéfőző, Terasz, Ülőgarnitúra

Mobile home 4 pax Mediteran (34M2): 4 személyes kempingház Mediteran (34M2), Házikedvenc, Klíma (hűtés), Műholdas TV, Hálószobák: 2, Fürdőszobák: 2, Elektromos tűzhely, Mikrohullámú sütő, Hűtőszekrény, Kávéfőző, Terasz, Ülőgarnitúra

Mobile home 4 pax Premium (32m2): Kempingház 4 személy részére (32m2) Premium, Házikedvenc, Klíma (hűtés), Műholdas TV, Hűtőszekrény, Mikrohullámú sütő, Hálószobák: 2, Fürdőszobák: 2, Elektromos tűzhely, Mikrohullámú sütő, Hűtőszekrény, Kávéfőző

Információk

A rendelkezésre álló szálláshelyek kategorizálása a horvát turisztikai szövetség hivatalos besorolás alapján történik. 

A feltüntetett árak apartmanok/üdülőfalvak/kempingek esetében apartman (szállásegység) /éj értendőek.

A feltüntetett árak hotel esetébe fő/éj értendőek

A szállások díja Forintban és Euro-ban is fizethető (Forintban a megrendelés napján érvényes OTP valuta eladási árfolyamon). A bankszámlaszámokat  megtalálja itt

Az ár tartalmazza az áram, hideg-meleg víz, gáz, illetve ahol van fűtés/légkondicionálás árát

Amennyiben különleges kérései lennének, kérjük jelezzék foglaláskor! Partnerünk ha lehetséges, megpróbálja teljesíteni az ügyfél különleges kéréseit (komfort, szoba tájolása, emelet, stb.), de az ilyen típusú kérések teljesítését nem tudja garantálni. 

Üdülőhelyi illeték díja: üdülőhelyenként és időszakonként eltérő max. 1,5 Euro/fő/éj. Hotelek/Üdülőfalvak/Kempingek esetében a szállásra érkezéskor fizetendő; Apartmanok esetében a kulcsok átvételekor a horvát irodában.

A részvételi jegyet indulás előtti héten küldjük.

A szállások kulcsát a részvételi jegyen feltüntetett helyen vehetik át, az érkezés napján.

A szállásokat érkezéskor a részvételei jegyen feltüntetett idő intervallumban lehet elfoglalni. Késés vagy halasztott érkezés esetén az utasnak kötelessége értesíteni a részvételi jegyen feltüntetett szolgáltatót.

A szállásokat elutazás napján a részvételi jegyen feltüntetett időpontig kell elhagyni.

Elutazáskor: Hotel foglalás esetén takarítási kötelezettség nem terheli az utast. Apartman foglalás esetén, távozáskor a lakást tisztán kell elhagyni, a hulladékokat el kell vinni, a hűtőszekrényt ki kell üríteni, az edényeket elmosogatva és a főzősarkot gondosan kitakarítva kell átadni. Amennyiben ez nem történik meg, az utast a helyszínen fizetési kötelezettség terhelheti.

Foglalás


Amennyiben nem rendelkezik ajánlói kóddal, úgy kérjük hagyja üresen!

Regisztráljon Partnerprogramunkba, foglaljon ajánlói kódjával és zsebelje be a jutalélkokat.


Ezen űrlap kitöltése foglalásnak minősül.
Lefoglalom

1. Amennyiben foglalni szeretne, kérjük, töltse ki a fenti űrlapot és kattintson a foglalás gombra. Amennyiben csak érdeklődni szeretne, az időpont megjelölésével és a kiválasztott apartman / apartmanok kódszámának megadásával a kapcsolatok lapon feltüntetett elérhetőségek bármelyikén megteheti.

2. Miután megkaptuk a foglalási adatokat, kollégáink elkészítik szerződését és számláját/ előlegszámláját, melyet e-mailben küldünk el Önnek. Ezzel létrejön az utazási szerződés, melynek értelmében ezen módosítani csak az Utazási feltételekben leírtak szerint lehet.

3. A szerződést és számlát/előlegszámlát aláírva küldje vissza hozzánk akár e-mailben az adriaholiday@adriaholiday.hu címre, akár faxon a 06 46 508 689-es számra, vagy postai úton az Adria Holiday Utazási Iroda Kft, 3530 Miskolc, Városház tér 22. címre.

4. Kérjük, hogy az előlegszámla / számla összegét az Unicredit Banknál vezetett 10918001-00000096-38190002 számú forintos vagy   10918001-00000096-38190019 számú Eur bankszámlára átutalással egyenlítse ki, vagy bármely Unicredit  Bank fiókjában készpénzben is befizetheti.

5. Egyéni szállásfoglalások esetén az előlegszámla / számla összegét 24 órán belül kérjük kiegyenlíteni, autóbuszos utazás esetén 48 órán belül.

6. Az utazáshoz szükséges részvételi jegyet néhány nappal indulás előtt küldjük el Önnek, melyben az utazáshoz szükséges minden információt megtalál.

7. További kérdéseit az adriaholiday@adriaholiday.hu e-mail címen felteheti. 

Segítségre
van szüksége?

+46 / 508-688 Nyitva tartás:
Hétfő-Pétek: 8.00 - 17.00
Szombat-Vasárnap: Zárva