Hotel REMISENS PREMIUM HERITAGE HOTEL IMPERIAL - Opatija - (H1240)

Foglalás

REMISENS PREMIUM HERITAGE HOTEL IMPERIAL - Opatija

Kvarner,Horvátország

Cím: M. Tita 124/3, Opatija, Croatia - Opatija

Távolság a központtól: 50m
Távolság a tengerparttól (m): 100m
Strand leírása: Betonozott
Kis méretű háziállat bevihető Légkondicionáló Lift Mosoda New! Internet Wireless étterem

Időpontok

2018 Fő/éj Euro-ban
Euro/fő/éj
-
félpanzióval
2018
Max.
07.27
08.19
08.19
09.16
09.16
10.07
10.07
12.27
1/2+2ps standard HB
2+2 139 130 94 71
1/2ps standard HB
2+1 127 118 85 65
1/2ss superior HB
2 146 136 97 74

Apartman típus információk

1/2+2ps standard HB: Kétágyas szoba 2 pótággyal, standard, park, félpanzió, Klíma (hűtés), Klíma (fűtés), Műholdas TV, Internet, Hajszárító, Mini bar, Szobaszéf, Telefon

1/2ps standard HB: Standard Kétágyas szoba, parkra néző, félpanzióval, Klíma (hűtés), Klíma (fűtés), Műholdas TV, Internet, Hajszárító, Mini bar, Szobaszéf, Telefon

1/2ss superior HB: Kétágyas szoba, oldalrol tengerre néző, superior, félpanzióval, Klíma (hűtés), Klíma (fűtés), Műholdas TV, Internet, Hajszárító, Mini bar, Szobaszéf, Telefon, Erkély

Standard twin room BB: Standard Twin Room, Szállás és reggeli, Klíma (hűtés), Klíma (fűtés), Műholdas TV, Internet, Hajszárító, Mini bar, Szobaszéf, Telefon, Bed & breakfast

Superior twin room, sea side BB: Superior twin room, sea side, bed and breakfast, Klíma (hűtés), Klíma (fűtés), Műholdas TV, Internet, Hajszárító, Mini bar, Szobaszéf, Telefon, Erkély, Bed & breakfast

Információk

A rendelkezésre álló szálláshelyek kategorizálása a horvát turisztikai szövetség hivatalos besorolás alapján történik. 

A feltüntetett árak apartmanok/üdülőfalvak/kempingek esetében apartman (szállásegység) /éj értendőek.

A feltüntetett árak hotel esetébe fő/éj értendőek

A szállások díja Forintban és Euro-ban is fizethető (Forintban a megrendelés napján érvényes OTP valuta eladási árfolyamon). A bankszámlaszámokat  megtalálja itt

Az ár tartalmazza az áram, hideg-meleg víz, gáz, illetve ahol van fűtés/légkondicionálás árát

Amennyiben különleges kérései lennének, kérjük jelezzék foglaláskor! Partnerünk ha lehetséges, megpróbálja teljesíteni az ügyfél különleges kéréseit (komfort, szoba tájolása, emelet, stb.), de az ilyen típusú kérések teljesítését nem tudja garantálni. 

Üdülőhelyi illeték díja: üdülőhelyenként és időszakonként eltérő max. 1,5 Euro/fő/éj. Hotelek/Üdülőfalvak/Kempingek esetében a szállásra érkezéskor fizetendő; Apartmanok esetében a kulcsok átvételekor a horvát irodában.

A részvételi jegyet indulás előtti héten küldjük.

A szállások kulcsát a részvételi jegyen feltüntetett helyen vehetik át, az érkezés napján.

A szállásokat érkezéskor a részvételei jegyen feltüntetett idő intervallumban lehet elfoglalni. Késés vagy halasztott érkezés esetén kérjük utasainkat, hogy értesítsék a részvételi jegyen feltüntetett szolgáltatót.

A szállásokat elutazás napján a részvételi jegyen feltüntetett időpontig kell elhagyni.

Elutazáskor: Hotel foglalás esetén takarítási kötelezettség nem terheli az utast. Apartman foglalás esetén, távozáskor a lakást tisztán kell elhagyni, a hulladékokat el kell vinni, a hűtőszekrényt ki kell üríteni, az edényeket elmosogatva és a főzősarkot gondosan kitakarítva kell átadni.


Az illetékek és felárak megtekintéséhez kattintson ide!

Foglalás


Amennyiben nem rendelkezik ajánlói kóddal, úgy kérjük hagyja üresen!

Regisztráljon Partnerprogramunkba, foglaljon ajánlói kódjával és zsebelje be a jutalélkokat.A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező!

Lefoglalom

1. Amennyiben foglalni szeretne, kérjük, töltse ki a fenti űrlapot és kattintson a foglalás gombra. Amennyiben csak érdeklődni szeretne, az időpont megjelölésével és a kiválasztott apartman / apartmanok kódszámának megadásával a kapcsolatok lapon feltüntetett elérhetőségek bármelyikén megteheti.

2. Miután megkaptuk a foglalási adatokat, kollégáink elkészítik szerződését és számláját/ előlegszámláját, melyet e-mailben küldünk el Önnek. Ezzel létrejön az utazási szerződés, melynek értelmében ezen módosítani csak az Utazási feltételekben leírtak szerint lehet.

3. A szerződést és számlát/előlegszámlát aláírva küldje vissza hozzánk akár e-mailben az adriaholiday@adriaholiday.hu címre, akár faxon a 06 46 508 689-es számra, vagy postai úton az Adria Holiday Utazási Iroda Kft, 3530 Miskolc, Városház tér 22. címre.

4. Kérjük, hogy az előlegszámla / számla összegét az Unicredit Banknál vezetett 10918001-00000096-38190002 számú forintos vagy   10918001-00000096-38190019 számú Eur bankszámlára átutalással egyenlítse ki, vagy bármely Unicredit  Bank fiókjában készpénzben is befizetheti.

5. Egyéni szállásfoglalások esetén az előlegszámla / számla összegét 24 órán belül kérjük kiegyenlíteni, autóbuszos utazás esetén 48 órán belül.

6. Az utazáshoz szükséges részvételi jegyet néhány nappal indulás előtt küldjük el Önnek, melyben az utazáshoz szükséges minden információt megtalál.

7. További kérdéseit az adriaholiday@adriaholiday.hu e-mail címen felteheti. 

Segítségre
van szüksége?

+46 / 508-688 Nyitva tartás:
Hétfő-Pétek: 8.00 - 17.00
Szombat-Vasárnap: Zárva