Hotel CENTINERA - Banjole - (H545)

Foglalás

CENTINERA - Banjole

Isztria,Horvátország

Cím: Indije 1, Banjole, Croatia - Banjole

Távolság a központtól: 6000m
Távolság a tengerparttól (m): 20m
Strand leírása: Kavicsos, Sziklás
Légkondicionáló Wifi (csak a közös területeken térítés ellenében) étterem

A béke és a csend a két legfontosabb feltétele a felejthetetlen nyaralásnak, de ezt nem könnyű megtalálni. Mindig jól jönnek az új, még nem ismert helyek - különösen, ha azok csodálatos öbölben helyezkednek el, dús fenyőerdőkkel és százéves cédrusokkal körülvéve, melyek hűvöst, mintegy menedéket nyújtanak a meleg napsugarak elől. Lelkesedni fog a Centinera szálloda által nyújtott szolgáltatásokért, és vágyni fog rá,hogy visszatérhessen a Centinerába. Tartson velünk és érezze a napsütés melegét a bőrén, a kristálytiszta tenger frissességét és a házigazdák vendégszeretetét.

Időpontok

2018 Fő/éj Euro-ban
Típus Max.
07.07
08.25
08.25
09.08
09.08
09.15
09.15
10.06
1/2 partly sea view standard HB
2+1 81 67 51 44
1/2 partly sea view standard single use HB
1 99 85 67 58
1/2+2blc partly sea view standard HB
2+2 88 74 57 49
1/2blc partly sea view standard HB
2+1 88 74 57 49
1/4blc partly sea view standard HB
4 108 90 71 64

Apartman típus információk

1/2 partly sea view standard HB: Kétágyas szoba, tengerre néző, standard félpanzióval, Klíma (hűtés), Klíma (fűtés), TV, Internet, Mini bar, Telefon, Francia erkély

1/2 partly sea view standard single use HB: Kétágyas szoba standard, egyszemélyes használatra, tengerre nezo, félpanzióval, Klíma (hűtés), Klíma (fűtés), TV, Internet, Mini bar, Telefon, Francia erkély

1/2+2blc partly sea view standard HB: Kétágyas szoba standard, részben tengerre néző, két pótággyal, erkéllyel és félpanzióval, Klíma (hűtés), Klíma (fűtés), TV, Internet, Mini bar, Telefon, Erkély

1/2blc partly sea view standard HB: Kétágyas szoba standard, részben tengerre néző, erkéllyel és félpanzióval, Klíma (hűtés), Klíma (fűtés), TV, Internet, Mini bar, Telefon, Erkély

1/4blc partly sea view standard HB: Négyágyas standard szoba kilátással a tengerre erkéllyel és félpanzióval, Klíma (hűtés), Klíma (fűtés), Műholdas TV, Internet, Mini bar, Telefon, Erkély

Információk

A rendelkezésre álló szálláshelyek kategorizálása a horvát turisztikai szövetség hivatalos besorolás alapján történik. 

A feltüntetett árak apartmanok/üdülőfalvak/kempingek esetében apartman (szállásegység) /éj értendőek.

A feltüntetett árak hotel esetébe fő/éj értendőek

A szállások díja Forintban és Euro-ban is fizethető (Forintban a megrendelés napján érvényes OTP valuta eladási árfolyamon). A bankszámlaszámokat  megtalálja itt

Az ár tartalmazza az áram, hideg-meleg víz, gáz, illetve ahol van fűtés/légkondicionálás árát

Amennyiben különleges kérései lennének, kérjük jelezzék foglaláskor! Partnerünk ha lehetséges, megpróbálja teljesíteni az ügyfél különleges kéréseit (komfort, szoba tájolása, emelet, stb.), de az ilyen típusú kérések teljesítését nem tudja garantálni. 

Üdülőhelyi illeték díja: üdülőhelyenként és időszakonként eltérő max. 1,5 Euro/fő/éj. Hotelek/Üdülőfalvak/Kempingek esetében a szállásra érkezéskor fizetendő; Apartmanok esetében a kulcsok átvételekor a horvát irodában.

A részvételi jegyet indulás előtti héten küldjük.

A szállások kulcsát a részvételi jegyen feltüntetett helyen vehetik át, az érkezés napján.

A szállásokat érkezéskor a részvételei jegyen feltüntetett idő intervallumban lehet elfoglalni. Késés vagy halasztott érkezés esetén az utasnak kötelessége értesíteni a részvételi jegyen feltüntetett szolgáltatót.

A szállásokat elutazás napján a részvételi jegyen feltüntetett időpontig kell elhagyni.

Elutazáskor: Hotel foglalás esetén takarítási kötelezettség nem terheli az utast. Apartman foglalás esetén, távozáskor a lakást tisztán kell elhagyni, a hulladékokat el kell vinni, a hűtőszekrényt ki kell üríteni, az edényeket elmosogatva és a főzősarkot gondosan kitakarítva kell átadni. Amennyiben ez nem történik meg, az utast a helyszínen fizetési kötelezettség terhelheti.


Az illetékek és felárak megtekintéséhez kattintson ide!

Foglalás


Amennyiben nem rendelkezik ajánlói kóddal, úgy kérjük hagyja üresen!

Regisztráljon Partnerprogramunkba, foglaljon ajánlói kódjával és zsebelje be a jutalélkokat.


Ezen űrlap kitöltése foglalásnak minősül.
Lefoglalom

1. Amennyiben foglalni szeretne, kérjük, töltse ki a fenti űrlapot és kattintson a foglalás gombra. Amennyiben csak érdeklődni szeretne, az időpont megjelölésével és a kiválasztott apartman / apartmanok kódszámának megadásával a kapcsolatok lapon feltüntetett elérhetőségek bármelyikén megteheti.

2. Miután megkaptuk a foglalási adatokat, kollégáink elkészítik szerződését és számláját/ előlegszámláját, melyet e-mailben küldünk el Önnek. Ezzel létrejön az utazási szerződés, melynek értelmében ezen módosítani csak az Utazási feltételekben leírtak szerint lehet.

3. A szerződést és számlát/előlegszámlát aláírva küldje vissza hozzánk akár e-mailben az adriaholiday@adriaholiday.hu címre, akár faxon a 06 46 508 689-es számra, vagy postai úton az Adria Holiday Utazási Iroda Kft, 3530 Miskolc, Városház tér 22. címre.

4. Kérjük, hogy az előlegszámla / számla összegét az Unicredit Banknál vezetett 10918001-00000096-38190002 számú forintos vagy   10918001-00000096-38190019 számú Eur bankszámlára átutalással egyenlítse ki, vagy bármely Unicredit  Bank fiókjában készpénzben is befizetheti.

5. Egyéni szállásfoglalások esetén az előlegszámla / számla összegét 24 órán belül kérjük kiegyenlíteni, autóbuszos utazás esetén 48 órán belül.

6. Az utazáshoz szükséges részvételi jegyet néhány nappal indulás előtt küldjük el Önnek, melyben az utazáshoz szükséges minden információt megtalál.

7. További kérdéseit az adriaholiday@adriaholiday.hu e-mail címen felteheti. 

Segítségre
van szüksége?

+46 / 508-688 Nyitva tartás:
Hétfő-Pétek: 8.00 - 17.00
Szombat-Vasárnap: Zárva